Uz investiciju od 15 milijuna eura i zapošljavanje 240 radnika, Poseidon otvara još dva retail parka

Autor: Poslovni dnevnik , 04. ožujak 2018. u 07:15
Cilj Poseidon Groupa je da do kraja 2020. godine u Srbija ima deset retail parkova i da investira u nekretnine u regiji

James Gunn, direktor kompanije Poseidon Srbija, kaže da su za tri godine u Srbiji otvorili tri retail parka (Šabac, Sombor i Rakovicu) i zaposlili više od 800 osoba. “Poseidon će nastojati postati lider u području retail gradnje u regiji, s planom da izgradi ukupno 10 parkova na srpskom tržištu i investira u druge vrste nekretnina na regionalnoj razini”, rekao je Gunn.

Nakon uspješnog otvaranja dva retail parka prošle godine, britanski investitor i menadžer nekretnina Poseidon Group proširit će mrežu u Srbiji ove i sljedeće godine, s ciljem da do kraja 2020. ima ukupno deset retail park parkova, javlja portal eKapija.

Nakon Sombora i Rakovice, Poseidon planira proširenje mreže na južnu i istočnu Srbiju – Leskovac i Zaječar, uz investiciju od oko 15 milijuna eura i zapošljavanje oko 240 novih radnika, priopćeno je iz te kompanije.  Capitol Park Leskovac bit će otvoren krajem ove godine s oko 6500 četvornih metara maloprodajnog prostora u prvoj fazi i brendovima prilagođenim lokalnom tržištu (odjeća, obuća i sportska oprema).

Početkom 2019. godine bit će otvoren i Capitol Park Zaječar, koji će se nalaziti u središtu grada, s oko 9000 četvornih metara maloprodajnog prostora. Uskoro će Capitol Park Šabac, koji je otvoren 2014. godine, nuditi poznati modni brendu H&M, a u planu je i otvaranje još tri nove trgovine. Krajem 2018. godine, beogradski Capitol Park Rakovica otvorit će još 2150 kvadrata, što će značiti posao za još oko 60 radnika.

James Gunn, direktor kompanije Poseidon Srbija, kaže da su za tri godine u Srbiji otvorili tri retail parka (Šabac, Sombor i Rakovicu) i zaposlili više od 800 osoba. "Poseidon će nastojati postati lider u području retail gradnje u regiji, s planom da izgradi ukupno 10 parkova na srpskom tržištu i investira u druge vrste nekretnina na regionalnoj razini", rekao je Gunn. 

Komentirajte prvi

New Report

Close