‘Pljačkom Telekoma Vučić kupio medije’

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2019. u 21:59
Dragan Đilas, jedan od vođa beogradskih prosvjeda, Foto: PD

Oporbenjak Dragan Đilas kritizira televizije Prva i O2, čiji jer vlasnik postao Srđan Milovanović, jer u 100.000 eura vrijednom spotu vrijeđaju građane koji protestiraju

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas ocijenio je da je Srpska napredna stranka (SNS) Aleksandra Vučića preuzela televizije Prva i O2, a kao dokaz naveo je to što je na tim televizijama emitiran spot te stranke u kojem se vrijeđaju lideri opozicije i građani koji već tjednika protestiraju.
Đilas je naveo da je dan poslije protesta u Beogradu na televiziji Prva emitiran spot čija produkcija je, kako je rekao, koštala 100.000 eura.
“Pljačkom Telekoma Srbije Aleksandar Vučić je dodijelio novac Srđanu Milovanoviću za kupovinu Prve i O2 televizije.

Kome to do danas nije bilo jasno, od danas sigurno jeste”, napisao je Đilas i dodao da se protuzakonito emitira spot s političkim sadržajem, a da izbori i nisu raspisani.
Srpska napredna stranka objavila je na svom sajtu, društvenim mrežama i na YouTubeu spot u kojem se ismijavaju lideri opozicije Dragan Đilas i Vuk Jeremić i građanski protesti širom Srbije.
Đilas je kazao da je sajt B92 pod naslovom Sramota, Đilasovi donijeli vješala na Terazije, optužio opoziciju za incident na protestu koji on javno osudio, navodeći da je u pitanju namjerna provokacija.
“Po reakciji Vučićevih medija, jasno je da žele smanjiti značaj protesta”, ocijenio je Đilas.v     

Komentirajte prvi

New Report

Close