Najveći njemački poslodavac poziva Hrvate: “Dođite raditi za nas, plaćamo najmanje 25 tisuća eura bruto godišnje”

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2018. u 11:22
Foto: Reuters

Osim plaće, Fraport radnicima nudi i jeftin smještaj.

Najveći poslodavac u Njemačkoj, Zračna luka Frankfurt (Fraport), putem medija pozvao je direktno radnike iz Hrvatske, Grčke i Bugarske da dođu raditi ondje, javlja CroExpress.

Zračna luka Frankfurt zapošljava 81.000 djelatnika, no radnika im još uvijek nedostaje i očajnički ih traže, prenose njemački mediji.

'Želimo se izravno obratiti radnicima u Grčkoj, Bugarskoj i Hrvatskoj da dođu raditi za nas', rekao je za njemačku novinsku agenciju DPA direktor ljudskih resursa, Michael Müller.

Fraport u travnju želi pronaći radnike koji barem osnovno govore njemački i engleski jezik. U Fraportu kažu da ne traže samo kvalificirane već i nekvalificirane radnike, primjerice na poslovima vezanim uz prtljagu. Na jednostavnijim poslovima plaća je između 25 i 30.000 eura godišnje bruto, kaže Müller.

Osim plaće, Fraport radnicima nudi i jeftin smještaj koji radnike ne bi trebao koštati više od 350 eura, piše CroExpress.

Komentari (4)
Pogledajte sve


Ajmo sitnozubi kaj se čaka, gomila WC-a čeka na vas!!

***sitnozubi su u udrugama i na teret proračuna, oni nejdu nikad van…van odlazi običan narod

Ajmo sitnozubi kaj se čaka, gomila WC-a čeka na vas!!

Ne vjerujte ni jednoj brojci u ovom članku. Za početak Fraport zapošljava 18.000 ljudi, a ne 81.000. Ako ste to uspjeli promašiti, što je tek s ostalim iznosima.

New Report

Close