Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uvjeta

Autor: Poslovni.hr , 03. veljača 2016. u 09:27
Foto: Thinkstock

Kuća je renovirana i ima kupaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV.

U oglasu se nudi kuća, renovirana je i ima kupaonicu i dvije spavaće sobe između kojih se nalazi kuhinja sa velikom peći na drva. Potpuno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i televizor. 

Za one koji bi htjeli pobjeći iz grada ili jednostavno nemaju gdje stanovati pojavila se idealna ponuda u multikulturalnom vojvođanskom selu Jaša Tomić, koje se graniči sa Rumunijom. Kuća iz bajke na raspolaganju je svima koji ispune samo dva uvjeta: da su u braku i da žele obrađivati zemlju, prenose vojvođanski mediji. 

“Ustupamo kuću sa velikim vrtom koja se nalazi u centralnim ulicama sela Jaša Tomić. Kuća je renovirana i ima kupaonicu, kuhinju, dvije spavaće sobe. Između spavaće sobe i kuhinje nalazi se velika peć na drva. Kompletno je opremljena svim potrebnim pokućstvom, ali nema telefon i TV. Kuća ima vlastiti bunar na 100 m dubine i priključena je na električnu mrežu”, rekli su iz domaćinstva koje surađuje sa organizacijom WWOOF, koja se bavi razmjenom mladih ljudi širom svijeta koji se žele volonterski baviti organskom proizvodnjom. 

Kako su dodali vlasnici kuće, od zainteresiranih se očekuje da sami plaćaju troškove struje, obrađuju vrt ispred kuće i da prinos s njima dijele napola. 

“Mi u bašti godinama uzgajamo organske proizvode, uglavnom od vlastitog sjemena, pa očekujemo da stanari njeguju zemlju i da je ne prskaju kemijom. Ove godine obavit ćemo proljetnu pripremu za sijanje sami, kao i prvu sjetvu. Pored ove kuće s vrtom imamo još jednu kuću u blizini u kojoj uzgajamo stoku: krave, ovce, podunavske guske, patke, koke. Ukoliko postoji zainteresiranost i za tako nešto, moguć je dogovor”,istaknuli su oni i dodali da  u blizini protječe rijeka Tamiš koja je plovna, idealna za ribiče i ljetne kupače.

Komentirajte prvi

New Report

Close