Krivaja prodaje tvornice, hotel, restoran i ribnjak

Autor: Poslovni dnevnik , 09. siječanj 2014. u 18:30
Hotel Kristal prodaje se po početnoj cijeni od 2,25 milijuna KM

Tvornica namještaja prodaje se za 21. mil. KM.

Stečajni upravitelj tvrtke IP Krivaja Zavidovići u stečaju Muharem Hozić objavio je oglas o prvoj prodaji imovine ove kompanije, i to usmenim javnim nadmetanjem, piše portal indikator.ba.

Na prodaji su tvornice iz sastava tvrtke, hotel Kristal, restoran i ribnjak Kamenica. Tehnološka cjelina proizvodnja furnira, parketa i namještaja prodaje se po početnoj cijeni od 21 milijun KM, a u njen sastav ulaze furnirnica s proizvodnim i skladišnim halama, objektom uprave, salonom namještaja, hala za proizvodnju namještaja, sušarama, ambulantom, pilana s objektima i upravom, skladištima, restoranom i drugim objektima. Tu su i energetska postrojenja i održavanje s objektima, radionicama, skladištima, prodajnim salonom te parketara s halom, sušarama, kao i upravna zgrada.Drugi dio imovine koja se prodaje tvornica je stolica s početnom cijenom od 3,7 milijuna KM a uključuje proizvodnu halu, uslužne objekte te otvoreno skladište.

Treći dio imovine Krivaje za koju se traži kupac obuhvaća proizvodnju namještaja, a prodaje se po početnoj cijeni od 2,8 milijuna KM. U sastavu ove cjeline su glavna proizvodna hala, skladišna hala, radionice i sanitarije, dva skladišta, te Restoran s infrastrukturom i vanjskim uređenjem.Četvri dio čini tehničko-tehnološka cjelina remont i transport koja se sastoji od garaža i radionica.Hotel Kristal na prodaji je po početnoj cijeni od 2,25 milijuna KM, restoran Kamenica po početnoj cijeni od 60.000 KM, a ribnjak Kamenica po početnoj cijeni od 40.000 KM. Prodaja imovine Krivaje obavit će se 31. siječnja u prostorijama IP Krivaja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close