Odlučili ih skupo unovčiti: Pokloni sa kraljevskog vjenčanja prodaju se na eBayu za ogromne svote

Autor: Poslovni.hr , 23. svibanj 2018. u 12:17
Foto: screenshot

Ove jednostavne, platnene torbice dobila je specijalno odabrana grupa javnosti koja je bila pozvana na vjenčanje u dvorac Windsor.

O vjenčanju princa Harryja i Megan Markle priča cijeli svijet, a vjerojatno će i o postupku njihovih uzvanika koji nije baš uobičajen.

Neki od gostiju, pored činjenice da su prisustvovali povjesnom trenutku, odlučili su unovčiti svoje poklone sa svadbe.

Desetine službenih torbica sa vjenčanja, koje su dobili kao poklon, pojavile su se već u subotu na eBayu. Vrlo brzo je nekoliko torbi prodano po cijeni od 10.600 dolara, a cijena raste zajedno sa potražnjom i manjom ponudom istih. Trenutno je cijena pojedinih kompleta nešto viša od 1.300 dolara.

Ove jednostavne, platnene torbice dobila je specijalno odabrana grupa javnosti koja je bila pozvana na vjenčanje u dvorac Windsor.

Smeđe i plave platnene torbice sadržale su program vjenčanja, kutijicu kolačića, veliki čokoladni novčić, magnet za frižider, flašicu vode i vaučer s 20 posto popusta za Windsorovu prodavnicu suvenira . 

Iz palače Kensington odbili su komentirati ove navode, dodajući da su gosti bili ljudi iz raznih sfera, predstavnici dobrotvornih ustanova koje podržavaju kraljevski par, učenici iz lokalnih škola, članovi zajednice Windzora, članovi obitelji kraljevskog domaćinstva, kao i članovi javnosti koji su pokazali snažno liderstvo i služili su svojim zajednicama. 

Komentirajte prvi

New Report

Close