Imlek kooperantima poklonio poljoprivredne strojeve

Autor: Poslovni dnevnik , 17. svibanj 2016. u 22:00
Uz kombajn, farmeri su od Imleka dobili traktor, prikolice i još nekoliko pomoćnih strojeva

Proizvođači mlijeka dobili su opremu vrijednu 400 tisuća eura koja će im znatno pomoći u pripremi stočne hrane.

Kompanija Imlek svojim stalnim kooperantima farmerima osigurala je poljoprivrednu opremu u vrijednosti od 400.000 eura, javlja Blic. Donacija je namijenjena farmerima iz Središnje asocijacije proizvođača mlijeka Vojvodine i Udruženja proizvođača mlijeka Srbije, a riječ je o jednom silo kombajnu marke CLAAS, traktoru snage 100 kW, nekoliko prikolica za prijevoz, grabljama širokog zahvata i tri rasturača stajnjaka.

Svi poklonjeni strojevi namenjeni su učinkovitijoj pripremi stočne hrane kojom se osigurava najveća kakvoća sirovog mlijeka. Donirani kombajn s velikim kapacitetom sječe silažnog kukuruza povećat će učunkovitost i time olakšati posao farmerima koji obrađuju velike površine zasijane kukuruzom. Kombajn će omogućiti i brzu pripremu krupnnog dijela hrane za krave, koje će zahvaljujući kvalitetnijoj hrani davati znatno više zdravog mlijeka s velikom količinom vitamina i drugih hranljivih tvari.

I ostali poklonjeni poljoprivredni strojevi farmerima će znatno olakšati prikupljanje i skladištenje stočne hrane. "Uz brojne donacije u opremi, kao što je ova posljednja poljoprivrednih strojeva za pripremu stočne hrane, Imlek svoje stalne dobavljače sirovog mlijeka podupire i čestim financijskim povlasticama koje dobivaju na raspolaganje. Stalnim inovacijama i značajnim investicijama u tehnologiju, kao i njegovanjem partnerstva s farmerima, kompanija Imlek svojim vjernim potrošačima nudi vrhunsku kakvoću mlijeka i mliječnih proizvoda, ali i pomaže sve svoje suradnike koji su zaslužni za zajedničko postizanje uspjeha", izjavio je Darko Samardžija, direktor poslovnih operacija kompanije Imlek. 

Komentirajte prvi

New Report

Close