Hifa Oil prodavat će turske cisterne u regiji

Autor: Poslovni dnevnik , 08. listopad 2018. u 22:00
Shell i Total koriste cisterne Nursan Trailera

Vodeći distributer nafte i naftnih derivata u BiH postao zastupnik Nursan Trailera.

Kompanija Hifa Oil, vodeći distributer nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini, postala je ekskluzivni zastupnik renomiranog turskog proizvođača prikolica Nursan Trailer za Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju i Kosovo.

Nursan Trailer je kompanija koja proizvodi cisterne po najvišim standardima, i one se već nalaze u voznom parku velikih svjetskih distributera nafte i naftnih derivata kao što su Shell i Total, piše Indikator.ba. 

"I sami smo se uvjerili u prednosti Nursan Trailer prikolica čiji smo korisnici. Sada možemo ove vrhunske proizvode ponuditi našim kupcima, ali i svim ostalim prijevoznicima", izjavio je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave Hifa Oila.

U ponudi će biti sve vrste cisterni za tekuća goriva, praškaste i rasute materijale, a bit će omogućeno i kreditiranja kupovine kroz leasing, kao i mreža servisa za sva navedena tržišta.

Hifa Oil u BiH ima 20% udjela na domaćem tržištu bijelih naftnih derivata, te je lider u distribuciji crnih derivata na domaćem i tržištima regije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close