Drama u Minsku: Lukašenko završio u bolnici, nastao kaos na ulicama

Autor: Poslovni.hr , 14. svibanj 2023. u 10:48
FOTO: Sputnik/Gavriil Grigorov/Pool via REUTERS

Reuters je istaknuo da Lukašenko izgleda ‘umorno te nervozno cupkao nogama‘ te da mu je na ‘desnoj ruci bio vidljiv zavoj te se općenito činilo kao da mu nije dobro‘

Bjeloruski diktator Aleksander Lukašenko završio je u bolnici sinoć oko sedam navečer. U bolnicu je došao u praćenoj koloni, a prilaz u bolnicu je bio zatvoren i pod nadzorom čuvara.

Lukašenko se posljednji puta obratio javnosti 9. svibnja u Moskvi kada se susreo s Vladimirom Putinom povodom Dana pobjede. Već tada su svi primijetili kako diktator izgleda poprilično slabo, objavili su bjeloruski Euroradio i Belarusian Hajun, piše Yahoo te dodaje kako se predsjednika morali voziti i na sasvim male udaljenosti. Zbog upitnog zdravlja je čak propustio službeni ručak s Putinom.

Reuters je istaknuo da Lukašenko izgleda ‘umorno te nervozno cupkao nogama‘ te da mu je na ‘desnoj ruci bio vidljiv zavoj te se općenito činilo kao da mu nije dobro‘.

Istoga dana je bio u Minsku na proslavi Dana pobjede. Neobično je bilo što nije održao govor i nosio vojnu uniformu. U posljednja dva tjedna, rijetko je viđen u javnosti.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ave maria

Kaj se boje da mu netko ne podvali ko Navalnom neku vrstu o-čaja…

New Report

Close