Blaži Đukanoviću rasvjeta u Pljevlji

Autor: Poslovni dnevnik , 21. ožujak 2019. u 21:59
Na poslu u Pljevlji mlađi Đukanović zaradit će 140.000 eura PD

Tvrtka sina predsjednika Crne Gore pobijedila je na natječaju za nabavu uličnih svjetiljki i stupova za rasvjetu na koji su se javile još tri kompanije, ali su odbijene.

Direkcija za izgradnju i investicije Općine Pljevlja na natječaju za nabavu uličnih svjetiljki i stupova za rasvjetu izabrala je tvrtku BB solar u vlasništvu Blaža Đukanovića, sina predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. Tvrtka mlađeg Đukanovića taj će posao uraditi za 140.430 eura, pišu Vijesti.

Na natječaj su ponude dostavile i tvrtke Ramel, Znak i Cema, ali je povjerenstvo koje ih je ocjenjivalo odbilo kao neispravne. Natječaj je raspisan 29. siječnja ove godine. Procijenjena vrijednost radova je bila 150.000 eura s uračunatim PDV-om. Rok za završetak posla je 60 dana za svjetiljke i 75 mjeseci za stubove za rasvjetu, od dana zaključenja ugovora.

Blažo Đukanović je tvrtku BB solar registrirao s poslovnim partnerom Ivanom Burzanovićem za postavljanje električnih instalacija. Usto, njih dvojica su suvlasnici tvrtke BB hidro s kojom su ušli u posao izgradnje malih 
hiroelektrana. 

Komentirajte prvi

New Report

Close