Američki gigant otvorio natjecanje: Tko promijeni svoje ime u naziv kompanije dobiva doživotnu nagradu

Autor: Poslovni.hr , 02. kolovoz 2023. u 13:36
Foto: Pixabay

Natjecanje će biti otvoreno online od 1. kolovoza do 4. kolovoza.

Ovog tjedna, lanac brze hrane Subway objavio je da će jedan sretni kupac koji legalno promijeni svoje ime u “Subway” biti nagrađen besplatnom pretplatom “Deli Hero”, piše Klixba.

Natjecanje će biti otvoreno online od 1. kolovoza do 4. kolovoza na SubwayNameChange.com, a može sudjelovati svaka odrasla osoba u SAD-u. Pobjednik samo treba pristati na promjenu imena ako je nasumično odabran. Kompanija je priopćila da će pobjedniku nadoknaditi pravne i procesne troškove povezane s promjenom imena.

Lanac sendviča Subway je to nazvao “pozivom namijenjenim za superfanove”.

“Godine 2022. jedan superfan kampirao je dva dana kako bi tetovirao logo Subway u zamjenu za mogućnost da se doživotno besplatno vozi podzemnom željeznicom”, priopćili su iz Subwayja najavljujući natjecanje.

Ranije ovog mjeseca, Subway je predstavio novi sendvič s hladnim narescima koji se režu na licu mjesta u restoranima, a ne unaprijed.

Kako bi predstavio svoju kolekciju “Deli Hero”, lanac je implementirao remont za koji je trebalo više od dvije godine, prema Subwayu, koji je to nazvao “jednom od najsloženijih promjena koje je brend ikada napravio”. Uložili su više od 80 milijuna dolara u delikatesne aparate za rezanje mesa i postavila ih u preko 20.000 restorana.

Od debitiranja novog sendviča, Subway kaže da je prodao više od dva milijuna Deli Heroes.

Pobjednik natjecanja mora proći provjeru prošlosti i mora dostaviti kompaniji dokaz o promjeni imena u roku od četiri mjeseca od prihvaćanja nagrade, koja će biti dodijeljena u obliku 50.000 dolara u Subway poklon karticama.

Komentirajte prvi

New Report

Close