Agrokor ostvario odlične rezultate u Srbiji

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2018. u 12:01
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

“Trenutno se radi o ukupno 17 nekretnina, od kojih neke nisu u komercijalnoj upotrebi, a dio je komercijaliziran kroz dugogodišnji najam od strane Mercatora – S d.o.o”, stoji u priopčenju ove kompanije.

Kako navode iz kompanije, u toku je zatvaranje međusobnih potraživanja povezanih Agrokorovih kompanija, odnosno vraćanje međusobnih dugovanja, putem prodaje dijela nekretnina kojima upravlja Idea d.o.o.

Sprovode se, kako navode, postupci prikupljanja ponuda i prodaje dijela nekretnina kojima upravlja kompanija Idea d.o.o., pri čemu se prihodom od prodaje odmah plaćaju potraživanja koja od Ideje imaju druge Agrokorove kompanije u Srbiji, piše B92.

"Trenutno se radi o ukupno 17 nekretnina, od kojih neke nisu u komercijalnoj upotrebi, a dio je komercijaliziran kroz dugogodišnji najam od strane Mercatora – S d.o.o", stoji u priopčenju ove kompanije.

Do sada je, kažu, prodano šest nekretnina, od kojih su tri bile, a i nakon prodaje su ostale u najmu Mercatora. 

"Sve prodate nekretnine nalaze se u Nišu, a ukupan prihod koji je ostvaren od prodaje ovih šest nekretnina u potpunosti je upotrebljen za vraćanje pozajmica kompanije Idea d.o.o. kompaniji Dijamant AD, dakle sav prihod ostaje u Srbiji".

Komentirajte prvi

New Report

Close