VIDEO: Novi Golf dolazi na tržište

Autor: Poslovni.hr , 24. prosinac 2023. u 09:32
Foto: YouTube

Očekuje se kako će jedno vrijeme koegzistirati oba Golfa, električni i stari, s klasičnim pogonom.

Volkswagen je objavio video u kojem se njegov šef Thomas Schäfer prisjeća najvažnijih noviteta. Tu su novi Tiguan i Passat, zajedno s električnim ID.7 obnovljenim ID.3. Na kraju videa najavljuje se i redizajn novog Golfa koji će se dogoditi tijekom iduće godine, piše Index.

Vidimo prepoznatljivu prednjicu, sada začinjenu novim svjetlima, i dalje povezanim svjetlosnom lajsnom. Međutim, sad je i logotip marke osvijetljen. Isti recept prvi put je primijenjen na obnovljenom Touaregu, ali se radilo o amblemu na stražnjem poklopcu.

Podsjetimo, tijekom iduće godine trebao bi doći obnovljeni Golf prozvan Golf 8.5, a onda bi 2028. godine trebala stići deveta generacija modela. Tu će se raditi o isključivo električnom modelu na novoj SSP platformi.

Očekuje se kako će jedno vrijeme koegzistirati oba Golfa, električni i stari, s klasičnim pogonom. To vjerojatno uključuje i zadržavanje Golfa GTI s ručnim mjenjačem, kao R izvedbe. Sve u svemu, Golf zasigurno neće stići na vrh ljestvica prodaje, ali će ostati itekako zanimljiva opcija, piše Index.

Komentirajte prvi

New Report

Close