VIDEO: IKEA uvela revolucionarnu inovaciju koja će svima olakšati mukotrpno sklapanje namještaja

Autor: Poslovni.hr , 09. ožujak 2017. u 08:46
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ikea je poznata po praktičnom i jeftinom namještaju, ali kupci su često bili frustrirani zbog mnogih problema pri njegovom sklapanju.

Najpoznatiji svjetski proizvođač namještaja, švedska Ikea, uvodi revolucionarnu promjenu u svom proizvodnom asortimanu. Riječ je o namještaju koji će se moći sastaviti za nekoliko minuta bez upotrebe alata.

Ikea je poznata po praktičnom i jeftinom namještaju, ali kupci su često bili frustrirani zbog mnogih problema pri njegovom sklapanju.

Nakon nekoliko godina razmišljanja i eksperimentiranja Ikea je konačno riješila ovaj problem te je predstavila namještaj koji je mnogo čvršći i jednostavniji za sastaviti.

Ono što je revolucionarno jest izum koji omogućuje poseban načina sklapanja dijelova bez vijaka i alata. Benefiti nove tehnologije su značajne uštede u proizvodnji, a kupcima je olakšano sastavljanje. 

Ovakav tip montaže prvi put je korišten na ormarićima 2014. godine, a njihova kvaliteta i postojanost bili su razlog da Ikea nastavi s korištenjem i usavršavanjem ovog postupka, piše boredpanda.com.

Stolić Lisabo sklapa se za nekoliko minuta. Napravljen je da traje te da se lako može sastaviti, rastaviti i prenašati.

Za montažu ovog stola potrebno je svega nekoliko minuta i ne treba vam nikakav alat.  

Za dodatnu sigurnost moguće je pričvrstiti metalne pločice, ali iz Ikee navode da je stol dovoljno čvrst i bez njih.

Komentirajte prvi

New Report

Close