Talijani su spremni graditi žičaru sa 20 milijuna eura vlastitog novca

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2019. u 10:05
Ilustracija: Getty Images

Uspješno realiziraju zahvaljujući ozbiljnosti i posvećenosti matične kompanije.

Italijanska kompanija Leitner, koja već posluje u Crnoj Gori, spremna je da uđe u projekt gradnje žičare sa gondolom od Kotora do Njeguša i to tako što bi gradnju, prema prvim procjenama vrijednu oko 20 milijuna eura, sami financirali, priopćeno je iz Vlade.

Kako piše Investitor.me, tim povodom su u Podgorici razgovarali premijer Duško Marković i predstavnici Leitnera, jednog od vodećih svjetskih proizvođača žičara, uspinjača, zračnih tramvaja i ski liftova, a koja realizira projkat žičare na Cmiljači i relaciji Manastir Podvrh – Đalovića pećina.

Premijer je, kako je priopćeno, zadovoljan dosadašnjim poslovanjem Leitnera u Crnoj Gori, ocijenivši da se obje žičare kao strateški projekti koje financira Vlada, a gradi Leitner uspješno realiziraju zahvaljujući ozbiljnosti i posvećenosti matične kompanije, ali i izboru kvalitetnog lokalnog partnera.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Leitner nije iz Italije….

@Mihael777 razumijem da vam ide na živce, ali nema se smisla uzrujavati. To je copy-paste članak iz srpskih ili crnogorskih novina i očito su pri “prevođenju” napravili previd. Ali da, jako im se često događaju takvi previdi

ITALIJANSKA kompanija??? Ljudi dragi molim Vas zaposlite lektora ako ne možete naći pismene novinare.

New Report

Close