RWE želi 10 posto slovenskog tržišta energijom

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2015. u 14:00
Foto: Thinkstock

RWE koji je već dvije godine prisutan u Hrvatskoj, slovenskim korisnicima namjerava ponuditi inovativne proizvode visoke kvalitete, izvrsnu korisničku podršku i najveće uštede za kućanstva.

RWE, jedna od vodećih europskih energetskih kompanija, ušla je na slovensko tržište opskrbe električnom energijom. RWE koji je već dvije godine prisutan u Hrvatskoj, slovenskim korisnicima namjerava ponuditi inovativne proizvode visoke kvalitete, izvrsnu korisničku podršku i najveće uštede za kućanstva.

Planiraju pridobiti 10.000 potrošača u prvoj godini poslovanja u Sloveniji, dok je cilj do 2020. godine cilj 10% udjela u tržištu, odnosno više od 80.000 potrošača.

“Ponosni smo što spajamo Sloveniju u našu europsku energetsku kralježnicu koju sada čini 12 zemalja. Na svakom tržištu na kojem radimo, prepoznati smo kao dugotrajni, pouzdani i budućnosti okrenut partner koji garantira pošteno tržišno natjecanje”, rekao je Karl Kraus, predstavnik RWE Grupe. “Vjerujemo da će ulazak tvrtke poput RWE-a, koja je aktivna u svim fazama energetskog lanca, od proizvodnje do distribucije i opskrbe energije i energetskih usluga, ojačati slovensko tržište energije, potaknuti konkurenciju i biti na dobrobit svih slovenskih potrošača.“

Komentirajte prvi

New Report

Close