Popularni modni lanac zatvara svoju internet trgovinu

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2023. u 09:12
foto: pixabay

Kao što je i planirano, tvrtka je u preliminarnom procesu i trenutno se svim snagama koncentrira na opcije za nastavak tvrtke. rekli su iz kompanije

Nakon što su krajem svibnja pokrenuli stečajni postupak, münchenski dobavljač odjeće Hallhuber GmbH zatvorio je ovih dana svoju internetsku trgovinu.

“Zatvaranje je posljedica stečajnog postupka. Kao što je i planirano, tvrtka je u preliminarnom procesu i trenutno se svim snagama koncentrira na opcije za nastavak tvrtke”, rekli su iz Hallhubera, a prenosi Fenix-magazin.

Na internetskoj stranici piše kako platforma za e-trgovinu trenutačno nije dostupna i da kupci tmpgi koristiti jednu od gotovo 200 Hallhuber trgovina u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Luksemburgu i Nizozemskoj.

Status online trgovine ovisi o tijeku postupka. “Hallhuber žali zbog učinaka na svoje kupce i radi svom svojom snagom kako bi se što prije mogao vratiti na uobičajenu Hallhuber online uslugu”, navodi se u priopćenju.

Kada će online trgovina opet biti online ovisi o tijeku i rezultatu postupka, rekli s iz Hallhubera za FashionUnited. Tvrtka je trenutačno u potrazi za novim investitorima.

Komentirajte prvi

New Report

Close