Nove muke za putnike: Ryanair se nakon samo 4 dana ‘predomislio’ oko reda letenja

Autor: Poslovni.hr , 02. svibanj 2022. u 08:33
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Red letenja koji su objavili stupa na snagu krajem listopada, no ipak su preko vikenda napravljene dodatne izmjene.

Iako je irski Ryanair prije svega 4 dana pustio karte u prodaju za zimski red letenja ove godine te u njemu ponudio redovne letove između Zadra i Beča, karte u zimskim mjesecima na toj liniji više nisu dostupne za booking. Zimski red letenja na snagu stupa s krajem listopada, ali preko vikenda su odrađene dodatne promjene, piše Croatian Aviation.

Naime, Ryanair je u prodaju pustio karte između Zadra i Beča kroz cijelu zimu, što je svakako bila odlična vijest za Zračnu luku Zadar, no, kako je i tada navedeno, ostavili smo mogućnost operativnih promjena koje su se dogodile doslovno preko vikenda.

Ryanair je u svega nekoliko dana povukao ovu liniju iz prodaje te ista više nije dostupna za booking u zimskom redu letenja. Podsjećamo, na liniji su bila u ponudi dva tjedna leta, svakog petka i nedjelje kroz cijelu zimu.

Pitanje je hoće li u sljedećim mjesecima doći do određenih promjena te eventualne najave zimskih linija prema Zračnoj luci Zadar iz koje Ryanair prometuje prema nizu međunarodnih linija no trenutno isključivo u ljetnom redu letenja, od kraja ožujka do kraja listopada.

Komentirajte prvi

New Report

Close