FOTO: Big Mac slavi 50 godina, a McDonald’s časti besplatnim hamburgerom

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2018. u 12:20
Foto: Mc Donald's

Obožavatelji Big Maca u Hrvatskoj svoje će MacCoine moći dobiti 2. kolovoza uz kupnju 1 Big Maca

Big Mac slavi 50 godina, a tim povodom McDonald's predstavlja MacCoin, 'novu svjetsku valutu'. MacCoin dolazi u limitiranom izdanju, inspiriran je kultnim Big Macom, a obožavatelji diljem svijeta po prvi će ga put moći primiti u ruke 2. kolovoza. 

Kovanice će moći dijeliti, skupljati i zamijeniti za besplatan Big Mac u McDonald'sovim restoranima u 50 zemalja koje sudjeluju u proslavi 50. godišnjice Big Maca. Ljubitelji Big Maca iz cijelog svijeta MacCoin će moći osvojiti kroz nagradne natječaje u zemljama sudionicama, koje će, svaka na sebi jedinstven način, obilježiti dolazak MacCoina.

Obožavatelji Big Maca u Hrvatskoj svoje će MacCoine moći dobiti 2. kolovoza uz kupnju 1 Big Maca. Podjela MacCoina bit će organizirana i putem društvenih mreža i influencera, a gosti će svoju priliku da dobiju svih 5 kovanica moći potražiti i sudjelovanjem na nagradnom natječaju putem McDonald'sove mobilne aplikacije koji započinje 27. kolovoza.

„Baš kao i u svijetu, Big Mac i u Hrvatskoj zaslužuje kultni status i jedan je od naših najtraženijih proizvoda. Dosad je prodano više od 28 milijuna Big Mac burgera pa nam je posebno drago što sad imamo priliku počastiti svoje goste burgerom na naš račun i tako zajedno proslaviti prvih 50 godina Big Maca“, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska.

Komentirajte prvi

New Report

Close