FOTO: Austrijski lanac Mömax uskoro otvara prvu trgovinu u Hrvatskoj, evo što sve nude

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2018. u 10:32
FOTO: Press

Mömax, austrijski lanac trgovina s namještajem, svoja vrata u Hrvatskoj otvara 13. lipnja, a predstavnici medija i ‘influenceri’ prvi su imali priliku zaviriti u poslovnicu i prije samog otvorenja za javnost.

“Iznimno smo ponosni što smo dolaskom Mömaxa u Hrvatsku otvorili 40 novih radnih mjesta za naše zaposlenike čije će nam zadovoljstvo, uz ono kupaca, uvijek biti glavni prioritet”, rekla je voditeljica marketinga Mömaxa Martina Perić.

Brend Mömax ove godine slavi 15. godišnjicu, a prva je poslovnica u Hrvatskoj 66. na europskom tržištu. Imaju bogat asortiman za uređenje doma po povoljnim cijenama. 

 „Modernost i pristupačnost, kao okosnice koncepta Mömaxove filozofije, kupcima nude apsolutno sve za uređenje prostora – od inspiracije i ideja koje se, zahvaljujući iznimno talentiranim dizajnerima zaslužnim za njihovu kreaciju, vrlo lako mogu ukomponirati u domove različitih karaktera, preko konkretnih komada namještaja pa sve do detalja vezanih uz vaš životni prostor – jer Mömaxu je izuzetno bitno kreirati interijere i eksterijere koji su prilagođeni individualnim životnim potrebama i stilu.“ – istaknula je Martina Perić, voditeljica marketinga Mömaxa.

Komentirajte prvi

New Report

Close