EY najbolja tvrtka u području financijskog savjetovanja u srednjoj i istočnoj Europi

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2016. u 11:39
Foto: foto press

Ove nagrade u području spajanja i preuzimanja svake godine dodjeljuje nezavisna kompanija za praćenje poslovnih transakcija Margermarket.

Revizorsko-konzultantska tvrtka EY petu je godinu za redom potvrdila titulu najuspješnije konzultantske kompanije u Europi u području dubinskog snimanja. Uz prestižnu titulu tvrtka EY je proglašena najboljom i u području financijskog savjetovanja u srednjoj i istočnoj Europi. Ove nagrade u području spajanja i preuzimanja svake godine dodjeljuje nezavisna kompanija za praćenje poslovnih transakcija Margermarket.

„Naš Odjel savjetovanja pri poslovnim transakcijama priznat je diljem Europe zahvaljujući visokoj kvaliteti usluge koju pružamo svojim klijentima. Ova je godina rezultirala najvećim brojem obavljenih poslova dubinskog snimanja čime se EY našao na samom vrhu ljestvice. Nagrada je vrijedno priznanje EY-u te dodatni poticaj našem radu u cilju izgradnje boljeg poslovnog okruženja, kako u Europi, tako i u Hrvatskoj“, istaknula je Lena Habuš, izvršna direktorica i voditeljica Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama u EY-u Hrvatska.

EY danas u savjetovanju pri poslovnim transakcijama zapošljava 550 stručnjaka u 22 zemlje centralne i jugoistočne Europe, uključujući i Hrvatsku gdje iskusan tim lokalnih stručnjaka klijentima pomaže u dubinskom snimanju, procjeni vrijednosti tvrtki, savjetovanju pri spajanjima i preuzimanjima te restrukturiranju.

Komentirajte prvi

New Report

Close