Dajte mi litru benzina… I kartu za koncert

Autor: Poslovni.hr , 03. rujan 2013. u 12:37
Photo: Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL

“Planiranjem izlaska i dobre zabave na koncertu najugodnije ćete ispuniti vrijeme potrebno za točenje goriva”, poručuju iz Petrola.

Uz naftne derivate na Petrolovim benzinskim postajama u BiH kupci će moći kupovati i ulaznice za veliki broj najrazličitijih domaćih i stranih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja, izvijestili su iz Petrola, koji se predstavlja kao jedini lanac benzinskih pumpi u Bosni i Hercegovini koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje. 

Rezultat je to ugovora s kompanijom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

Iz Petrola kažu da će na istaknutim mjestima informirati o najvažnijim događajima u ponudi. "Planiranjem izlaska i dobre zabave na koncertu najugodnije ćete ispuniti vrijeme potrebno za točenje goriva", poručuju.

U svakom trenutku na benzinskim postajama Petrola kupci će moći rezervirati mjesta na nekom od 200-tinjak događaja, koliko ih je otprilike stalno u ponudi Eventima.

Prilikom kupovine ulaznica na Petrolovim postajama kupac može odabrati i željena mjesta, bilo stojeća ili sjedeća, na događaju koji je odabrao posjetiti, a sam proces kupovine s ispisivanjem ulaznica traje svega nekoliko minuta.

Evo kako dodatno objašnjavaju svoj neobičan potez: "Petrol je za vas osmislio jedinstvenu ponudu na bh.cestama s kojom možete uštedjeti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima te živciranje zbog 'ispadanja' servera prilikom online kupovine ulaznica – s Petrolovih crpki možete se kući brzo vratiti s rezerviranim mjestom na željenom koncertu ili utakmici te ujedno i punim rezervoarom".

Grupa Petrol u Bosni i Hercegovini trenutno ima 37 benzinskih postaja.

Komentirajte prvi

New Report

Close