Business Insider proglasio Bellabeatovu pametnu narukvicu najboljim pametnim nakitom na svijetu

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2021. u 13:09
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima.

Američka web stranica Business Insider, specijalizirana za financijske i poslovne vijesti, testirala je pametni nakit i kao najbolji komad u cjelini proglasila Bellabeatov Leaf Urban.

Njihovi su stručnjaci utvrdili da je Bellabeatov Leaf Urban sveukupno najbolji komad pametnog nakita za većinu žena. On je usavršeni spoj tehnologije i modernog dizajna nakita te je pokazao da pametan nakit ne mora biti niti ružan, niti muški oblikovan kako bi bio visokotehnološki koristan, prenosi Večernji list.

Taj komad pametnog nakita u obliku lista pretvara fitness tracker u umjetničko djelo. Može se nositi kao narukvica, ogrlica ili broš, ne ometa korisnicu dodatnim ekranom, baterija mu traje do 6 mjeseci i uz to može pratiti vašu aktivnost, razinu stresa, hidriranje, menstrualni ciklus, meditacije i spavanje. Bežično se povezuje s mobilnom aplikacijom,a koristeći algoritam, Bellabeat  može predvidjeti i vašu otpornost na stres bilo kojeg dana. Primjerice, ako kažete da niste dobro spavali, da niste vježbali i da ste zaostali u vježbama meditacije – on će predvidjeti da ćete toga dana možda biti podložniji stresu.

Aplikacija ima i dodatni segment koji omogućava pristup novim i ekskluzivnim audio i video sadržajima. Tu se može pronaći sve od savjeta vezanih uz teme ženskog zdravlja i ljepote do prikaza vježbi joge, pilatesa ili fitnessa.

Sadržaj je kreiran u suradnji s vrhunskim wellness instruktorima. Glavna prednost Bellabeat Leaf Urbana je što će korisnici dati uvid u njen životni stil i njeno opće stanje, bez gnjavaže dodatnim ekranom i čestim punjenjem baterije, a to će ujedno učiniti sa stilom.

Sveobuhvatnu recenziju Bellabeat Leaf Urbana možete pročitati na stranici Insider Picks, a više informacija o Bellabeatu i proizvodima doznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close