Zagrebačka banka poslala važno upozorenje korisnicima

Autor: Poslovni.hr , 20. srpanj 2023. u 09:44
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Oglušite se na pozive prevaranata.

Zagrebačka banka poslala je novo važno upozorenje svojim korisnicima.

Ne nasjedajte na prijevare – Zagrebačka banka ne šalje SMS/WhatsApp/Viber poruke ili linkove u kojima vas traži podatke o karticama, brojeve tokena ili aktivacijske ključeve. Oglušite se na pozive prevaranata koji se predstave kao bankari’, stoji u najnovijoj poruci Zabe.

Zagrebačka banka proglašena je najboljom bankom u Hrvatskoj na dodjeli priznanja Euromoney Awards for Excellence. UniCredit Grupa, čija je Zaba članica, osvojila je ukupno devet nagrada koje dodjeljuje vodeći međunarodni poslovni časopis Euromoney, među njima i nagradu za najbolju banku u Srednjoj i Istočnoj Europi, nastavljajući nizati uspjehe nakon što je u 2022. godini osvojila pet nagrada.

“Ponosan sam što je Euromoney prepoznao Zagrebačku banku kao najbolju banku u Hrvatskoj. Ovo prestižno priznanje rezultat je dugogodišnjeg rada svih naših zaposlenika, ali i motivacija da kontinuirano radimo na pružanju najbolje usluge za naše klijente. Uz uspješno poslovanje, naš fokus je, osim da budemo najbolja banka za sve naše dionike, i da osnažujemo zajednicu u kojoj živimo”, izjavio je predsjednik Uprave Zagrebačke banke Ivan Vlaho.

Komentirajte prvi

New Report

Close