Zagrebačka agencija usavršila aplikaciju za GoT

Autor: Sergej Novosel Vučković , 17. travanj 2019. u 22:00
Autori updatea aplikacije za Igru prijestolja

Stručnjaci Five zaslužni za nadogradnju službene aplikacije najpopularnijeg TV serijala, prvi put je i u Hrvatskoj.

Svjetski televizijski fenomen, serija Igra prijestolja, kojoj se upravo emitira posljednja, osma sezona, ima hrvatski 'touch' – zagrebačka agencija Five autor je novog ažuriranja službene aplikacije serijala, pod imenom A World of Ice and Fire – A Game of Thrones App (Svijet vatre i leda – aplikacija Igre prijestolja).

Update je rađen za svjetskog velikana izdavaštva Penguin Random House, za koji Five dugo radi, a stavljen je na AppStore i GooglePlay par dana prije početka sezone.

Besplatan je, a prvi je put nova verzija  aplikacije dostupna i u Hrvatskoj, na radost fanova serije.

"Aplikaciju smo preuzeli tek nekoliko mjeseci prije lansiranja, ali smo napravili velik broj poboljšanja, puno je bolje korisničko iskustvo, potpuno novo korisničko sučelje, dodali smo i podršku za tablete i nove uređaje te uveli više od stotinu optimizacija i nadogradnji, nabraja Perica Levatić, projektni menadžer u agenciji koja ured ima i u New Yorku.

Novu nadogradnju službene GoT aplikacije američki AppStore proglasio je najboljim updateom neke aplikacije i to je timu Fivea bio dodatan poticaj, jer su i sami, priznau, veliki obožavatelji GoT-a.

Oni su olakšali posao i Penguin Random Houseu. "Odsad će lako moći dodavati sav novi sadržaj kroz novi sustav upravljanja sadržajem (CMS), jednostavnije je upravljati sadržajem iz knjiga, a omogućuje i istraživanje svih svjetova GoT-a kroz interaktivne karte", kažu iz Fivea.

Komentirajte prvi

New Report

Close