Windows 11 moći ćete isprobati i bez instaliranja na računalo

Autor: Poslovni.hr , 30. kolovoz 2021. u 10:53
Foto: Pixabay

Jedan od programera stvorio je web stranicu koja omogućuje isprobavanje sučelja.

Kako vrijeme odmiče, tako nam se sve više približava datum izlaska novog, Windows operativnog sustava. Ako niste bili u situaciji isprobati beta verziju Windowsa 11, ne morate se brinuti. Od nedavno imate mogućnost isprobavanja Windowsa 11 i to bez instalacije. Točnije, neke od mogućnosti moći ćete isprobati putem svog internetskog preglednika, piše PC Chip.

Jedan od programera stvorio je web stranicu koja omogućuje isprobavanje sučelja Windows 11 bez instaliranja novog operativnog sustava ili čekanja dok se prva računala s unaprijed instaliranim sustavom Windows 11 na tržištu ne pojave kasnije ove godine. Migracija na novi operativni sustav uvijek zahtijeva određeni napor. To nije problem ako imate dovoljno vremena ili možete raditi na više računala odjednom, pa vas ne zanima hoće li nešto poći po zlu.

No ako nemate vremena ni rezervnog računala za instalaciju sustava Windows 11 za eksperimente ili instaliranje sustava Windows 11 na virtualni stroj, a želite se pripremiti za sustav Windows 11, tada je web stranica za demonstraciju sustava Windows 11 koju je izradio BlueEdge, upravo je ono što će vam poslužiti za ovu svrhu.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close