Wi-Fi koji funkcionira vrhunski. Točka.

Autor: Promo , 23. ožujak 2022. u 10:23
Foto: Meraki GO

U aplikaciji možete pratiti internetski promet, kreirati pristup za goste, blokirati određene web stranice

Živimo u digitalnom dobu i online smo više nego ikad prije. Većinu posla obavljamo preko interneta i realno teško je zamisliti život u kojem nismo spojeni na mrežu. Iz tog razloga malo što živcira kao loša Wi-Fi veza. Bilo da ste u vlastitom uredu, u omiljenom kafiću ili na poslovnom ručku, veza koja puca, pada i usporava vas u obavljanju posla uzrokuje stres je koji je moguće izbjeći.

Mreža koja prkosi izazovima.

Implementacija kvalitetne Wi-Fi mreže u startu vam zvuči komplicirano, a komplicirano je zadnje što vam u životu treba. Što ako bismo vam rekli da postoji rješenje koje će vam osigurati sigurnu, brzu i pouzdanu mrežu i koje možete sami instalirati za manje od 10 minuta? Zove se Meraki GO i spasit će vas gubitka živaca zbog loše veze.

Instalacija Meraki GO uređaja odvija se u nekoliko jednostavnih koraka, a rezultat je Wi-Fi mreža koja je sigurna i koju nadzirete putem aplikacije. U aplikaciji možete pratiti internetski promet, kreirati pristup za goste, blokirati određene web stranice. Doslovno preko mobitela jednostavno i brzo upravljate cijelom mrežom.

Meraki GO idealno je rješenje ako se primjerice selite u novi ured (ili vraćate u urede nakon dugog perioda rada od doma) i tražite jednostavno i provjereno mrežno rješenje. Upravo je to bilo slučaj s tvrtkom Pro Grupa koja je implementirala Meraki GO i oduševljena je i lakoćom instalacije i mrežom koju ima u novom uredu.

 

Ako i vi želite napokon imati kvalitetnu Wi-Fi mrežu u uredu ili na bilo kojoj lokaciji s koje radite – trebate Meraki GO. Za više informacija o nabavi rješenja javite se lokalnom Cisco distributeru Ingram Micro d.o.o. koji vas u suradnji sa svojom mrežom partnera može uputiti u sve detalje.

New Report

Close