WhatsApp testira novu mogućnost, evo tko će moći vidjeti vaš telefonski broj

Autor: Poslovni.hr , 15. srpanj 2023. u 09:25
Foto: Igor Soban/PIXSELL

U posljednjim tjednima, WhatsApp je uveo niz novih značajki.

WhatsApp trenutno testira značajku privatnosti telefonskog broja s beta korisnicima kako bi osigurali dodatnu zaštitu i sigurnost.

Ako odlučite koristiti tu značajku, samo će administratori zajednice i osobe koje ste dodali kao kontakte moći vidjeti vaš telefonski broj.

Nova značajka je u ograničenom testiranju već nekoliko mjeseci. Nedavno je postala dostupna za beta korisnike koji su instalirali najnovija ažuriranja za Android i iOS operativne sustave. U narednim danima se očekuje da će se proširiti na veći broj korisnika.

Nova značajka ima potencijal postati ključnom za zaštitu privatnosti u određenim situacijama. Omogućava vam da aktivno sudjelujete u grupi za najave zajednice, osiguravajući da vaš telefonski broj ostane skriven. Drugi korisnici neće vas moći kontaktirati ili slati poruke, osim ako vi sami prihvatite zahtjev za dijeljenjem svojih kontaktnih podataka. Ovo pruža dodatnu sigurnost i kontrolu nad vašim privatnim informacijama.

U posljednjim tjednima, WhatsApp je uveo niz novih značajki koje imaju za cilj poboljšati privatnost korisnika. Među njima su zaključani razgovori i mogućnost automatskog utišavanja nepoznatih pozivatelja, piše Engadget.

Komentirajte prvi

New Report

Close