WhatsApp konačno počeo s uvođenjem dugo iščekivane značajke

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2022. u 10:57
FOTO: REUTERS/Thomas White/File Photo

Navodi se da korisnici imaju mogućnost izbora između šest reakcija, a to su Like, Ljubav, Smijeh, Iznenađenje, Tuga i Zahvala.

Već neko vrijeme upoznati smo s tim da WhatsApp radi na značajki koja će donijeti reakcije na poruke, nalik onim na Telegramu, Discordu i Slacku. Čini se da je ova aplikacija u vlasništvu Meta-e konačno počela s implementiranjem ove značajke u aplikaciju, javlja portal Bajtbox.

WABetaInfo prenosi informaciju da su reakcije na poruke dostupne nekim Android beta testerima koji koriste verziju 2.22.8.3. aplikacije. Navodi se da korisnici imaju mogućnost izbora između šest reakcija, a to su Like, Ljubav, Smijeh, Iznenađenje, Tuga i Zahvala. Iz WABetaInfo prenose da se radi o ograničenom izdanju, koje je dostupno samo malom broju korisnika, ali očekivati je da vrlo brzo ova značajka bude dostupna i svim ostalim korisnicima WhatsAppa, kako na Androidu, tako i na iOS-u.

Nema riječi o tome je li pomenuta značajka dostupna samo na grupnim, ili samo na pojedinačnim chatovima, ili je dostupna u obje vrste chata.

Ovo je najnovija značajka na WhatsAppu, a u proteklih 6 mjeseci vidjeli smo ih mnogo. Tako je nedavno značajka u glasovnim porukama, a radi se o mogućnošću slušanja glasovne poruke prije nego što je pošaljete. Pored toga, tu je i nova opcija skrivanja statusa „Last seen“ od određenih ljudi.

Također, WhatsApp je prije nekog vremena u potpunosti redizajnirao svoju aplikaciju za računare, a radi se o poprilično velikim promjenama, a naročito uzevši u obzir to da je WhatsApp odlučio ukloniti veliki dio zelene boje iz aplikacije, iako su oblačići za razgovor i dalje u zelenoj boji.

Komentirajte prvi

New Report

Close