WhatsApp ima jedan bug koji nije ispravio već godinama, a skriva potencijalnu opasnost

Autor: Poslovni.hr , 13. travanj 2021. u 11:56
Foto: Arno Burgi/DPA/PIXSELL

Zanimljiva stvar oko ovog buga na WhatsAppu je što ga Facebook već godina ostavlja netaknutim, unatoč potencijalnim glavoboljama nekih vlasnika.

Prebacivanje podataka na novi uređaj u pravilu bi trebalo proći bez poteškoća – osim ako koristite WhatsApp koji, prema izvoru, jedan bug nije ispravio već godinama, piše tportal.

Ako ste kupili novi iPhone i na njega sa starog planirate prebaciti podatke, pazite na jedan vrlo važan potez. Umjesto da se oslanjate na pohranu podataka na oblak koja je dostupna unutar same aplikacije, bolje bi bilo da napravite cjelovitu pohranu podataka na iCloud i nakon toga ju ‘povučete’ na novi uređaj tijekom prvog pokretanja uređaja.

Ovim ćete, objašnjava WABetaInfo na Twitteru, izbjeći potencijalni bug koji bi mogao uzrokovati gubitak multimedijskih datoteka.

Da biste izbjegli potencijalni gubitak dragocjenih datoteka, samo napravite cjelovitu sigurnosnu kopiju na starom iPhoneu, pokrenite novi uređaj i izaberite sigurnosnu kopiju koju ste upravo napravili.

Zanimljiva stvar oko ovog buga na WhatsAppu je što ga Facebook već godina ostavlja netaknutim, unatoč potencijalnim glavoboljama nekih vlasnika novih uređaja iz Applea.

Komentirajte prvi

New Report

Close