VIDEO: Selfie štapovi odlaze u prošlost, upoznajte džepni dron za selfie

Autor: Poslovni.hr , 24. studeni 2016. u 10:54
Foto: screenshot / youtube

AirSelfie kompatibilan je sa pametnim telefonima kao što su iPhone 6, 7 i 7 Plus, Samsung Galaxy S7, Edge, Huawei P9 i Google Pixel.

Britanski startup AirSelfie Holdings Ltd London napravio je džepni dron AirSelfie kojeg možete nositi ispod poklopca pametnog telefona, a kada želite snimiti fotografije ili videozapise njime upravljate virtualnim joystickom.

Dron je težak svega 52 grama i može letjeti na visini do 20 metara pune tri minute. Opremljen je kamerom od pet megapiksela koja može snimati HD videozapise, a uz njega dolazi SD kartica od 4 GB.

Kako piše Dnevnik.hr, nakon snimanja fotografija ili videozapisa sigurno će sletjeti u ruke korisnika, a snimljeni sadržaj se putem Wi-Fi mreže prenosi na telefon i bez problema dijeli na društvenim mrežama.

AirSelfie kompatibilan je sa pametnim telefonima kao što su iPhone 6, 7 i 7 Plus, Samsung Galaxy S7, Edge, Huawei P9 i Google Pixel. Minijaturni dron na Kicksteru je već ostvario svoj financijski cilj, a na tržištu će biti dostupan u ožujku 2017. godine po cijeni od oko 150 funti.

Komentirajte prvi

New Report

Close