VIDEO: Samsung predstavio ekskluzivno izdanje Galaxy smartphonea

Autor: Poslovni.hr , 08. srpanj 2016. u 10:00
Foto: Samsung

Po prvi put u povijesti, uređaj nadahnut Olimpijskim igrama Rio 2016 sadrži elemente Olimpijskih igara koji su dio samog telefona.

Uoči Olimpijskih igara Rio 2016, Samsung, globalni partner olimpijskih igara na području opreme za bežične komunikacije, je u Sao Paolu predstavio ekskluzivno izdanje Galaxy S7 edge Olympic Games. Također, Samsung je najavio aplikaciju Rio 2016 i njezinu aktivaciju diljem Brazila kako bi obilježio službeni početak Samsungove globalne kampanje Olimpijske igre Rio 2016.

U suradnji s Međunarodnim Olimpijskim Odborom (MOO), Samsung će isporučiti 12,500 telefona ekskluzivnog izdanja Galaxy S7 edge Olympic Games te Gear IconX bežičnih slušalica. Navedeni uređaji su namijenjeni sudionicima Olimpijskih igara Rio 2016, te će im pomoći poboljšati doživljaj Olimpijskih igara i olakšati komunikaciju s obitelji i prijateljima diljem svijeta.

Po prvi put u povijesti, uređaj nadahnut Olimpijskim igrama Rio 2016 sadrži elemente Olimpijskih igara koji su dio samog telefona, jedinstvenim uzorkom oblikovanim po mjeri koji uključuje pet službenih boja olimpijskih krugova. Boje olimpijskih krugova će također biti dominantne na korisničkom sučelju telefona pri funkciji zaključavanja zaslona, kao i na izborniku poruka, poziva te kontakata i obavijesti. Sportaši će također dobiti i najnoviji dodatak za pametne telefone, bežične slušalice Gear IconX koje uz ugrađeni monitor otkucaja srca i mogućnost samostalne reprodukcije glazbe omogućavaju sasvim novo iskustvo vježbanja, Za prijenos podataka na pametni telefon je dovoljna samo sinkronizacija putem S Health aplikacije.

– Bit sporta je u nezaustavljivom putovanju pojedinca punom teških izazova, a Olimpijske igre predstavljaju globalno slavlje napretka I postignuća sportaša, zemalja i njihovih navijača koji se okupljaju kako bi ujedinili svijet – izjavila je Younghee Lee, izvršna potpredsjednica globalnog marketinga, sektora mobilnih komunikacija u tvrtki Samsung Electronics, i dodala – Samsung se divi duhu Olimpijaca i njihovih navijača diljem svijeta koji kontinuirano pomiču granice.

Također, Samsung navijačima i korisnicima nudi priliku da osiguraju trajnu uspomenu na Olimpijske igre 2016, nudeći ograničeni broj pametnih telefona Galaxy S7 edge Olympic Games. 2016 telefona će biti dostupno na određenim tržištima od 18. srpnja uključujući Brazil, Sjedinjene Američke Države, Kinu, Njemačku i Koreju.

– Samsungova tehnologija je omogućila aktivno interakciju s navijačima, posebice mladim ljudima diljem svijeta. Međunarodni olimpijski odbor (MOO) je zahvalan Samsungovoj podršci, osiguranju telefona Samsung Galaxy S7 edge Olympic Games Limited Edition za sportaše koji će se natjecati u Rio de Janeiru. To će natjecateljima omogućiti povezivanje s prijateljima, obitelji i navijačima, te im olakšati da podijele svoje nevjerojatno iskustvo s olimpijskih igara. Veselimo se tome što uz Samsungovu potporu možemo nadahnuti ljude olimpijskim vrijednostima, jedinstvenim iskustvom Olimpijskih igara i snagom sporta –  izjavio je Thomas Bach, predsjednik Međunarodnog olimpijskog odbora.

Samsung će duh Olimpijskih igara obilježiti raznim inicijativama prije i za vrijeme Olimpijskih igara u Riju 2016, uključujući:

Samsung Galaxy Studio – prije i za vrijeme Olimpijskih igara, navijači se pozivaju na korištenje Samsungove najnovije tehnologije i sudjelovanje u Samsung Galaxy Studio. Interaktivni studiji će sadržavati raznovrsne aktivnosti, uključujući napredna iskustva virtualne stvarnosti pomoću kojih navijači mogu iz prve ruke iskusiti uzbuđenja raznih Olimpijskih sportova. Nova i jedinstvena 4G VR tehnologija će biti dostupna u odabranim studijima, u kojima će navijači moći ići van svojih zona sigurnosti i smjestiti se u posebno dizajnirana sjedala kako bi osjetili uzbuđenje brze vožnje kajakom.

Posjetitelji studija će također imati priliku prikupiti posebno dizajnirane značke Olimpijskih igara, uključujući 22 značke s posebnom tematikom Olimpijskih igara, kao i osam paketa posebnih značaka sa simboličnim elementima Brazila. U Samsung Galaxy Studio će također biti moguće isprobati I kupiti Samsungove najnovije proizvode, sudjelovati u igrama i još puno toga. Uz tri Samsung Galaxy Studia u Olimpijskom parku, Samsung će imati nekoliko studija u Riju, Sao Paolu i drugim gradovima Brazila.

Aplikacija Rio 2016 – službenu Rio 2016 aplikaciju je razvio Samsung u suradnji s Organizacijskim odborom Olimpijskih igara i tako omogućio sportašima, navijačima i korisnicima pristup najnovijim rezultatima i olimpijskim vijestima tijekom 24 sata dnevno. Aplikacija će biti ažurirana početkom kolovoza, čime će postati dostupne informacije o službenom rasporedu Olimpijskih igara, mjestima održavanja, rezultatima, broju medalja, a na raspolaganju će biti i druge relevantne informacije. Korisnici Samsung Galaxy telefona mogu koristiti i S-translate aplikaciju, posebno prilagođenu Olimpijskim igrama. Službena aplikacija Rio 2016 je dostupna za preuzimanje putem trgovina Samsung Galaxy Apps, Google Play za Android, App Store za iOS, i odabranih trgovina aplikacija u Kini, kao i u Windows App Store.

Aplikacija „Središte Olimpijskih Sportaša” – aplikacija “Središte Olimpijskih sportaša” koju je razvio Međunarodni Olimpijski Odbor će biti pred instalirana na svim uređajima sportaša, gdje će moći pronaći sve relevantne informacije kako bi njihovo iskustvo Olimpijskih igara bilo maksimalno ugodno. Uz pomoć aplikacije, sportaši će moći direktno komunicirati s MOO-om i komisijom MOO-a, te saznati sve o resursima i programima koje MOO stavlja na raspolaganje sportašima.

Komentirajte prvi

New Report

Close