Uživajte u doživotnom pristupu Microsoft Officeu 2021 i Windowsu 11 već od samo 10€ na Godeal24 Proljetnoj Rasprodaji.

Autor: Poslovni.hr , 19. ožujak 2024. u 07:00

Iskoristite ovu ponudu i uživajte u neograničenom pristupu paketu aplikacija tijekom trajanja života vašeg računala.

Iako mnogo toga razdvaja studente, radne profesionalce i vlasnike poslovanja, imaju jednu zajedničku stvar: oslanjanje na alate iz Microsoft Officea. Bilo da je u pitanju pisanje eseja u Wordu, organiziranje proračuna u Excelu ili organiziranje komunikacije putem Outlooka, ove aplikacije su osnovne za svakodnevne zadatke i veće projekte. Godeal24 provodi proljetnu rasprodaju koja vam omogućuje da dobijete doživotnu licencu za Microsoft Office i Windows po povoljnijoj cijeni. Tijekom ograničenog vremenskog pada cijena, možete nabaviti doživotni pristup Microsoft Office Professional 2021 za samo 26.75€ (redovna cijena 299€) uz kod “GG62”. Microsoft Office 2021 dolazi s osam aplikacija uključujući Word, Excel, PowerPoint i još pet drugih aplikacija. Umjesto da ih morate plaćati mjesečno ili godišnje kako biste im pristupili, samo trebate kupiti ovu licencu, preuzeti paket na svoje računalo i koristiti ih koliko god je potrebno. Iskoristite ovu ponudu i uživajte u neograničenom pristupu paketu aplikacija tijekom trajanja života vašeg računala.

62% popusta na Microsoft Office uz kod GG62

Ako želite nadograditi svoje računalno iskustvo s Windowsom 11 Pro, možete nabaviti  Windows 11 Professional za 13.55€ (redovna cijena 199€) s promotivnim kodom “GG50” tijekom Proljetne rasprodaje. Ovaj napredni operativni sustav pohvaljuje se elegantnim novim dizajnom i naprednim alatima koji će vam pomoći da radite brže i pametnije. Od kreativnih projekata do igranja i dalje, Windows 11 pruža snagu i fleksibilnost potrebnu za postizanje vaših ciljeva. S fokusom na produktivnosti, nove značajke su jednostavne za učenje i korištenje, poboljšavajući vaš radni tijek i učinkovitost. Bez obzira jeste li student, profesionalac, igrač ili kreativac, Windows 11 ima sve što vam treba da podignete svoju produktivnost na sljedeću razinu.

50% popusta na Windows OS uz kod GG50

Windows plus Microsoft Office paketi – 62% popusta uz kupon GG62

Wholesale Deals, Unbeatable Prices!

Up to 50% off on More Windows and Office! (coupon code “GG50“)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com.

New Report

Close