U virtualnoj učionici e-instrukcija uče više od 750 korisnika

Autor: Lucija Špiljak , 13. prosinac 2021. u 07:33
Održavaju sate iz svih predmeta, na raspolaganju je 30 instruktora/PD

Iz Einstrukcija ističu da se svakom učeniku pristupa individualno uz program i brzinu prilagođenu njegovoj razini znanja.

Prije godinu dana osnovnoškolski prijatelji Robert i Roman pokrenuli su platformu Einstrukcije.com putem kojem pružaju pomoć pri učenju i online instrukcije za sve razrede i predmete osnovne i srednje škole, uz mogućnost pripreme za državnu maturu.

Njihovu virtualnu učionicu čini više od 30 stalnih i povremenih instruktora i više od 750 korisnika platforme. Iz Einstrukcija ističu da se svakom učeniku pristupa individualno uz program i brzinu prilagođenu njegovoj razini znanja.

“Životna iskustva iz različitih područja su nas povezala i potaknula na priču u izazovnoj 2020. godini, u kojoj želimo na siguran i efikasan način povezati učenike koji imaju potrebu za instrukcijama i iskusne instruktore.

Dobiti bolje ocjene cilj je svih naših učenika, no za njih instruktori Einstrukcija imaju malo veće planove. Osnovna misija naših online instruktora je da učenici savladaju gradivo te da zaista dobiju želju i razviju interes za samostalnim učenjem.

S obzirom na to da smo jako dobro pripremili naš sistem online instrukcija, od samog početka smo imali dobre rezultate i jako smo zadovoljni. Komentari su podjednako dobri i od roditelja i od učenika. Traži se poduka iz svih predmeta koje imamo u ponudi, s naglaskom na matematiku, fiziku, kemiju i hrvatski jezik.

Dugoročni nam je plan da zadržimo visoku razinu kvalitete te da platforma Einstrukcije.com postane sinonim za vrhunske online instrukcije koje pomažu mladima diljem Hrvatske u njihovom obrazovanju”, kažu osnivači Robert i Roman.

Kako je navedeno na mrežnoj stranici, instruktori nakon svakog online susreta obavještavaju roditelje ili staratelje o napretku učenika s kratkim zvučnim ili pisanim zapisom.

Cijena za 45 minuta instrukcija je 75 kuna, za 60 min iznosi 100 kuna, a za 90 minuta 150 kuna.

U protekle dvije godine učenici su se zbog pandemije i lockdowna već navikli na online nastavu, uslijed čega je rasla i popularnost online instrukcija.

Komentirajte prvi

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close