U utorak počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus u Hrvatskoj!

Autor: Bernard Ivezić , 19. rujan 2014. u 21:57
Reuters

Prema našim informacijama, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu.

U utorak u Hrvatskoj počinje prodaja iPhonea 6 i 6 Plus, neslužbeno doznaje Poslovni dnevnik. Prema našim informacijama, novi modeli iPhonea prvo će se pojaviti u trgovinama najvećeg prodavača Appleovih proizvoda u Hrvatskoj, HG Spotu. U Appleu i HG Spotu su nam bili nedostupni za komentar. Hrvatska će time postati prva zemlja u jugoistočnoj Europi u kojoj će se prodavati novi modeli iPhonea.

U petak je počela prodaja iPhonea u deset najrazvijenijih država svijeta među kojima su SAD, Japan, Francuska, Njemačka, Australija i Velika Britanija. Tek od idućeg petka očekuju se prvi modeli iPhonea u Italiji, Rusiji, Tajvanu i još 17 drugih država.

Novi modeli iPhonea dolaze s mogućnošću mobilnog plaćanja te znatno većim ekranima. Model iPhone 6 ima ekran od 4,7 inča, a 6 Plus ekran od 5,5". 

Cijene novih modela za hrvatsko tržište zasad nisu poznate posebno stoga što HG Spot, koji će ih prvi početi prodavati, obično prodaje otključane modele, odnosno one koji nisu vezani ugovorom s teleoperaterom. U SAD-u se uz dvogodišnji ugovor s teleoperaterom, i ovisno o modelu, cijene kreću od 199 do 499 dolara.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ma nije to ništa od reklame naspram reklamiranja IKEE. To je valjda bila najveća besplatna reklama u hrvatskoj povijesti počevši od Josipovića pa nanize svi Su je reklamirali. Valjda zato jer nema hr proizvoda nego sve uvozi. Nikad nisam čuo da se toliko reklamira nešto hrvatsko a i kad se otvara nešto hrvatsko tada Josipovića nema ali IKEU je otvarao.

jasno mi je da je to interesantno mnogima, ali koliko triba platit za ovakvu “besplatnu” reklamu ???

New Report

Close