U Osijek se vraća IT konferencija The Geek Gathering

Autor: Josipa Ban , 04. rujan 2022. u 21:59
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELLr r

Organizatori ističu da žele stvoriti posebnu atmosferu koju će obilježiti učenje, stvaranje novih poznanstava i poslovnih veza, razmjena iskustva i najnovijih trendova.

Nakon duge pauze, od gotovo deset godina, vraća se The Geek Gathering, događanje posvećeno IT-u, a koja će biti održano 6. i 7. listopada u Osijeku. Cilj je događanja povezivanje svih sudionika kroz interaktivna predavanja, radionice, okrugle stolove i druženja, a sve će se to odvijati na više lokacija u najvećem slavonskom gradu.

“Volim reći da The Geek Gathering nije konferencija već okupljanje profesionalaca i stručnjaka iz IT sektora koji će kroz druženje i zabavu razmijeniti mišljenja, vještine i iskustvo te se na kraju međusobno povezati. Posebno smo fokusirani na kvalitetu i stručnost predavača te na ugodnu i opuštenu atmosferu”, kaže Feđa Ivanšić, generalni direktor konferencije.

Mislav Malenica, osnivač i direktor Mindsmitha, kompanije koja se bavi razvojem umjetne inteligencije, Srđan Kovačević, suvlasnik osječke Orqe, tvrtke koja razvija naočale za upravljanje dronovima, Bojan Alikavazović, viši konzultant za informacijsku sigurnost u tvrtki Diverto, Shuaiqi Sun iz kineske IT kompanije Chinasoft International, dizajner Ivan Levak, Wekoslav Stefanovski, direktor razvoja Sourcicoa, softverske kompanije sa sjedištem u Izraelu te R&D centrima u Makedoniji i Moldaviji, samo su neki od predavača osječke IT konferencije.

Organizatori ističu da žele stvoriti posebnu atmosferu koju će obilježiti učenje, stvaranje novih poznanstava i poslovnih veza, razmjena iskustva i najnovijih trendova. Sve to uz puno druženja i uživanja. Kako bi to osigurali, događaj će biti ograničen na 500 sudionika. Ulaznice stoga treba što prije nabaviti.

Komentirajte prvi

New Report

Close