Tvrtka itSoft se EU potporom modernizirala

Autor: Darko Bičak , 02. studeni 2015. u 22:00
Krešo Troha, član Uprave itSofta

Ulaganjem u tehnologiju povećana sigurnost operacija na internetu.

Tvrtka itSoft završila je provedbu projekta "Automatizacija procesa provizioniranja i naplate IT infrastrukture" vrijedan 1,37 milijuna kuna.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz strukturnih fondova i Europskog fonda za obnovu i razvoj u sklopu programa za razdoblje 2007.- 2013., a iz fondova im je stiglo 740.712 kuna. Kako ističe Krešo Troha, član Uprave tvrtke itSoft, ovaj će im projekt omogućiti da korisnici mogu samostalno kreirati zahtjev za potrebe svoje IT infrastrukture. Naime, suvremen proces sada se odvija putem, za tu priliku posebno razvijenih, internetskih stranica.

Nakon izbora željenih informatičkih resursa sustav će iz kataloga proizvoda izraditi ponudu i ponuditi nekoliko oblika plaćanja. Nakon autorizacije plaćanja putem kartica ili ručnog odobrenja ovlaštenih zaposlenika itSofta, pokrenut će se automatsko provizioniranje to jest dobavljanje infrastrukture. Po završetku niza procesa, korisniku će se elektroničkim putem poslati pristupni parametri te će moći započeti s korištenjem svoje infrastrukture.  Na kraju će svaki korisnik postati vlasnikom administratorskog korisničkog računa. Sam itSoft je specijaliziran za sigurnosne sustave, a na tržištu djeluje 25 godina.  

Komentirajte prvi

New Report

Close