Sredinom svibnja konferencija ‘Linuxaša’

Autor: Objava za medije , 02. svibanj 2013. u 15:17
Ilustracija

DORS/CLUC je jedna je od najvećih konferencija u regiji koja se bavi tehnologijama slobodnog i otvorenog koda.

Jubilarna 20. konferencija Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Linux Users’ Convention 2013  (poznatija kao DORS/CLUC) bit će održana od 15. do 17. svibnja u Zagrebu. Konferencija će se po prvi puta održati pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske prof. dr. Ive Josipovića.

DORS/CLUC je jedna je od najvećih konferencija u regiji koja se bavi tehnologijama slobodnog i otvorenog koda te okuplja inozemne i domaće  stručnjake s ciljem razmjene iskustava i ideja. Harald Welte, Ivan Guštin, Theodore Ts’o, Mark Shuttleworth, Dobrica Pavlinušić, Brian Fitzgerald, Rasmus Lerdorf su samo neki od poznatih stručnjaka koji su sudjelovali na dosadašnjim DORS/CLUC konferencijama.

Konferencija se sastoji od dva dijela: konferencijski dio koji traje dva dana, radionice koje traju jedan dan. Prvi konferencijski dan je većim dijelom posvećen poslovnim temama i najnovijim iskustvima primjene tehnologija slobodnog i otvorenog koda iz regije i svijeta u industriji dok je drugi dan većim dijelom posvećen tehničkim temama. Na radionicama koje su najčešće orijentirane za tehničke korisnike možete naučiti rješavati konkretne tehničke probleme i koristiti različitu tehnologiju slobodnog i otvorenog koda.

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik tehnologija slobodnog i otvorenog koda vjerujemo da će vam DORS / CLUC 2013 osigurati tri dana zanimljivih predavanja, radionica, mnoštvo novih informacija te omogućiti da ostvarite nove poslovne kontakte.

Za prijavu i najnovije obavijesti o konferenciji pratite službenu stranicu konferencije: www.dorscluc.org

Komentirajte prvi

New Report

Close