SPOCK postao novi ‘stanar’ Infobipova programa

Autor: Lucija Špiljak , 14. veljača 2022. u 12:37
Infobipov program dosad je privukao više od 100 startupa iz 40 zemalja diljem svijeta/I. Šoban/PIXSELL

Kako nam otkrivaju iz Infobipa, do sad je program privukao više od 100 startupa iz 40 zemalja diljem svijeta.

Prošle godine u svibnju vodnjanski IT div i naš prvi ‘jednorog’ Infobip pokrenuo je program Infobip Startup Tribe čiji je cilj pronaći i okupiti najinovativnije domaće i svjetske startupe te ubrzati i pratiti njihov rast i razvoj.

Kako su tada pojasnili, u okviru programa startupi koji ispunjavaju uvjete mogu aplicirati za iznose od 10.000 do 60.000 dolara u vrijednosti korištenja Infobipovih komunikacijskih tehnologija i koristiti ih za daljnji rast i unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

Kako nam otkrivaju iz Infobipa, dosad je program privukao više od 100 startupa iz 40 zemalja diljem svijeta.

“Dosad je zabilježeno više od 200 prijava. Uključeni startupi dosad su iskoristili više od 400.000 dolara u protuvrijednosti korištenja Infobipovih rješenja i usluga”, kažu u Infobipu.

Najnoviji stanar je startup inkubator SPOCK.

“Timovi SPOCK-a moći će pristupiti Tribeu i ostvariti posebne pogodnosti poput dodatnih kredita za korištenje Infobipove infrastrukture, savjetovanja sa stručnjacima iz njihova područja rada i investitorima iz VC fondova i akceleratora”, naveli su iz SPOCK-a.

Nedavno je Chief Business Office Infobipa Ivan Ostojić u intervjuu za Poslovni dnevnik, svom prvom za hrvatske medije, istaknuo da je Infobip snažan poticaj mnogima u Hrvatskoj, kao i cijeloj regiji, a pritom je naveo upravo Startup Tribe čiji pristup, kako je istaknuo, ima pozitivan učinak, puno širi od same ekonomije.

Osim spomenutih iznosa, uključenim startupima Infobip pruža know how te izravnu povezanost s globalnim investitorima i liderima iz industrije. Startupi imaju i poseban pristup Infobip Shift konferenciji.

Komentirajte prvi

New Report

Close