Siemens plasirao novi fond rizičnog kapitala

Autor: Marta Duić , 21. svibanj 2014. u 13:41
Izvor: Thinkstock

Mlade start-up tvrtke u potrazi za za rizičnim kapitalom odsad se za pomoć mogu obratiti Siemensovu fondu naziva Industry of the Future Fund koji financira tvrtke u ranoj fazi razvoja.

Mlade start-up tvrtke u potrazi za rizičnim kapitalom odsad se za pomoć mogu obratiti Siemensovu fondu naziva Industry of the Future Fund koji financira tvrtke u ranoj fazi razvoja. Fond će ulagati u vrlo mlada i dinamična društava što nadopunjuje postojeće Siemensove fondove rizičnog kapitala koji obično investiraju u zrelijim start-up tvrtkama. Glavni cilj je poticanje partnerstva s tvrtkama koje će transformirati industrijskim tržištima , pa čak i stvoriti potpuno nove kroz pionirske tehnologije .

" Kao što je digitalizacija i softver postaju sve važniji za proizvođače koji se natječu na globalnom tržištu, Industry of the Future Fund nudi strategiju osiguravanja kapitala za one tvrtke čiji je inovativna tehnologija i vizije imaju potencijal da promijeni krajolik proizvodnju i industrijske automatizacije , " rekao je Siegfried Russwurm , izvršni direktor Siemens Industry sektora i član Upravnog odbora tvrtke Siemens AG .

Komentirajte prvi

New Report

Close