Servis Solo s novim funkcionalnostima

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2014. u 13:56
Thinkstock

Iz tvrtke među ostalim najavljuju besplatan webinar o funkcijama servisa pod nazivom “Solo računovodstvo”, koji će se održati 30. rujna putem Google Hangoutsa.

Solo, web servis za izdavanje fiskalnih računa i ponuda, prisutan je na hrvatskom tržištu već godinu i pol dana, a upravo je lansirao Solo API (aplikacijsko programsko sučelje). Kako kažu iz tvrtke, Solo račun se sada može povezati s programima, aplikacijama, web trgovinama što je jednostavno uz detaljnu API dokumentaciju.

Uz ovu novost uvedene su i druge opcije poput slanja računa na više e-mail adresa, dok je plaćeni paket dobio detaljni graf prihoda za pojedinog klijenta. Solo sada također pamti i rokove plaćanja računa i ponuda, a redizajnirani su i statusi računa za lakše praćenje poslovanja, ističe se u priopćenju. Servis Solo inače koristi više od 1.500 poduzetnika.

Iz tvrtke među ostalim najavljuju besplatan webinar o funkcijama servisa pod nazivom "Solo računovodstvo", koji će se održati 30. rujna putem Google Hangoutsa, a moći će se gledati i na YouTubeu. Polaznici webinara imati će priliku dobiti besplatnu mjesečnu licencu za neograničeni paket Solo, stoji u priopćenju.  

Komentirajte prvi

New Report

Close