Samsung GALAXY Note II od dana su Vip centrima

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2012. u 13:17
Foto: Epa

Samsung GALAXY Note II od danas je dostupan u Vip centrima po cijeni već od 999 kuna u tarifama Bez limita.

Samsung GALAXY Note II od danas je dostupan u Vip centrima po cijeni već od 999 kuna u tarifama Bez limita. Riječ je o snažnom uređaju s Android™ 4.1 Jelly Bean operativnim sustavom kojeg pokreće moćni 1.6GHz četverojezgreni procesor. Uređaj obilježavaju jednostavniji multitasking, impresivna grafika, brzi prijelazi sa zaslona na zaslon, izvanredne performanse pretraživanja te minimalno vrijeme pokretanja aplikacija, kažu iz VIP-a.

"Samsung GALAXY Note II krasi HD Super AMOLED zaslon veličine 5,5 inča koji omogućava nevjerojatno iskustvo pregledavanja HD video sadržaja te bolju čitljivost i preglednost najsitnijih detalja.  Zbog kompaktne veličine, tanjeg kućišta i zaobljenog oblika uređaj izvrsno prianja u ruci te je vrlo praktičan za korištenje u pokretu.  Ovaj pametni telefon dolazi s unaprijeđenom S Pen olovkom koja je duža, deblja i ergonomski dizajnirana za savršeno pristajanje u ruci te stoga omogućuje preciznije i prirodnije iskustvo pisanja i crtanja. S Pen se može koristiti na tri različita načina – Air View omogućuje korisnicima da približavanjem S Pen olovke na bilo koju ikonu na zaslonu vide preview sadržaja bez otvaranja prozora. Drugi je način klasično prislanjanje S Pen olovke na zaslon, najčešće korišteno za pisanje bilješki, a treći je način pritiskanje S Pen gumba na S Pen olovci koja zatim u trenutku prepoznaje koji sadržaj korisnik želi uređivati ili brisati na zaslonu", navodi se u priopćenju VIP-a.

Praktična novost je, kažu, i Pop-up Note funkcija koja omogućuje zapisivanje bilješki pomoću S Pen olovke tijekom telefonskog razgovora. Dovoljno je samo izvaditi S Pen iz utora u uređaju i na ekranu će se odmah pojaviti prozor po kojem je moguće zapisati podatak kojeg nam daje osoba s kojom pričamo, primjerice telefonski broj, nečija e-mail adresa, i slično.

"Multitasking na GALAXY Note II pravi je užitak za sve one koji vole raditi nekoliko stvari u isto vrijeme, a da pri tome zadrže maksimalnu brzinu i učinkovitost. Potpuno multimedijalno iskustvo zaokružuje fotoaparat od 8 megapiksela na stražnjoj te od 1.9 megapiksela na prednjoj strani. Uz mogućnost snimanja HD video zapisa, GALAXY Note II ima i jedinstvenu funkciju nazvanu Best Faces, koja omogućuje korisnicima odabir omiljenih izraza lica ili poza određene osobe na grupnim portretima. Također, korisnici pisanjem zabilješki na pozadini mogu personalizirati svoje fotografije pomoću S Pen olovke, koje se potom mogu podijeliti s prijateljima u jpg formatu", poručuju također.

Uređaj je dostupan u titan sivoj boji, memorijskog kapaciteta 16 GB s ulazom za micro SD memorijsku karticu. Zahvaljujući bateriji od 3100mAh, korisnici mogu uživati u multimedijalnom sadržaju, uvijek biti kreativni u pokretu i bilježiti ideje kad god žele bez straha da baterija neće izdržati.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close