Rješenje u cloudu za MSP-ove, bez vođenja brige o infrastrukturi

Autor: Poslovni.hr , 24. studeni 2020. u 21:59
Tvrtka BE-terna predstavila 
softverski alat koji omogućava lakše upravljanje svim segmentima rada u tvrtkama s do 100 zaposlenih, Foto: 
PD

Rješenje objedinjuje sve poslovne procese tvrtke u jednom sustavu.

BE-terna, jedan od značajnijih regionalnih integratora za implementaciju poslovnih softverskih rješenja, predstavio je jučer novi alat za primarno male i srednje poduzetnike.

Radi se o Business Central Flying Startu (BCFS), kako pojašnjavaju, modernom ERP rješenju u oblaku za upravljanje svim segmentima rada MSP-ova. BCFS je cloud rješenje utemeljeno na Microsoftovu rješenju Dynamics 365 Business Central, nadopunjeno funkcionalnostima za lokalna tržišta.

Rješenje objedinjuje sve poslovne procese tvrtke u jednom sustavu, a na tržište dolazi u tri različita paketa funkcionalnosti – Finance, Trade i Manufacturing. Iz BE-terne ističu da alat odlikuju značajno niži troškovi implementacije i održavanja od trenutno dostupnih rješenja. Kako pojašnjava Antonija Šoštarić, prodajna menadžerica za regiju BE-terne, BCFS je namijenjen malim i srednje velikim tvrtkama u svim industrijama s do 100 zaposlenih i do 15 korisnika rješenja, koje žele modernizirati poslovanje bez brige o infrastrukturi te vode jednostavne poslovne procese koje podržavaju standardne out-of-the-box funkcionalnosti.

“BCFlS je prvo ERP rješenje na tržištu koje nudi snagu globalnog, renomiranog cloud ERP sustava po niskoj cijeni, a jednokratni trošak implementacije višestruko je niži u odnosu na slična rješenja. Ovisno o paketu, rješenje objedinjuje podršku za financije i računovodstvo, upravljanje zalihama, prodaju i nabavu te proizvodnju“, ističe Šoštarić.Dodaje da su prednosti rješenja brojna, a poseban je naglasak na povezivanju svih poslovnih procesa u jedan sustav.

Komentirajte prvi

New Report

Close