Revuto: Novi projekt i crowdfunding kampanja

Autor: Josipa Ban , 13. travanj 2023. u 22:00
Vedran Vukman, suosnivač i izvršni direktor Revuta/PD

Korisnik će na jednom mjestu imati i pregled svih pretplata pa će istima biti lakše upravljati.

Startup Revuto, koji je razvio aplikaciju za upravljanje pretplatama, najavljuje novi projekt u čijem lansiranju, putem crowdfunding kampanje, kao ulagači mogu sudjelovati i građani, a zauzvrat će dobiti udjele u kompaniji. Plan je prikupiti oko 1,7 milijuna dolara. Što se projekta tiče, iz Revuta najavljuju pokretanje kartičnog programa za bolju kontrolu pretplata.

Njime će Revuto korisnici, objašnjavaju, dobiti priliku koristiti virtualne debitne kartice za plaćanje i kontrolu pretplate. Moći će ih nadopunjavati s debitnih ili kreditnih kartica i preko kriptovaluta, a glavni je cilj pružanje privatnosti i zaštite od neželjenih troškova.

Korisnik će na jednom mjestu imati i pregled svih pretplata pa će istima biti lakše upravljati. Upravo u lansiranju tog programa moći će sudjelovati i mali investitori.

”Kroz sve aktivnosti do sada ostvarivali smo značajan rast, osigurali sve regulatorne dozvole, integrirali s partnerima i potpuno smo spremni izbaciti naš najznačajniji proizvod na tržište, Revuto debitne kartice.

Uz ovu crowdfunding kampanju malim investitorima želimo ponuditi udio u našoj tvrtki kako bi projekt ostao u rukama zajednice koja nas podržava, a naša zajednica rasla s nama”, ističe Vedran Vukman, suosnivač i izvršni direktor Revuta.

No, broj investitora je ograničen. Tako u utorak, 18. travnja, u crowdfunding kampanji koja će trajati samo 24 sata, može sudjelovati 1500 ulagača.

Iz Revuta, startupa koji je 2021. prikupio 10 milijuna dolara investicije te čije usluge koristi više od 355 tisuća aktivnih korisnika, napominju i da će investiranjem ulagači, osim udjela u kompaniji, dobiti i povrat do 15% investicije u REVU tokenu.

Komentirajte prvi

New Report

Close