ReversingLabsu prestižna nagrada Global InfoSec

Autor: Poslovni dnevnik , 19. lipanj 2022. u 22:00
Mario Vuksan, suosnivač i izvršni direktor ReversingLabsa/PD

Nagradu su dobili za najbolji proizvod u području sigurnosti aplikacija na konferenciji RSA 2022 održanoj u San Franciscu.

Hrvatske tehnološke kompanije nastavljaju redati uspjehe. Posljednji u nizu je nagrada Global InfoSec koju je osvojio ReversingLabs, lider u razvoju sigurnosti softverskog lanca opskrbe.

Nagradu su dobili za najbolji proizvod u području sigurnosti aplikacija na konferenciji RSA 2022 održanoj u San Franciscu, točnije za secure.software, rješenje za zaštitu procesa kontinuirane isporuke kontejnera i softverskih paketa.

“Čast nam je primiti ovu prestižnu nagradu za kibernetičku sigurnost i biti prepoznat od vrhunskih sudaca. Prijetnje u lancu opskrbe i problemi neovlaštenog mijenjanja softvera i dalje muče tvrtke.

Unatoč rastućoj svijesti, mnogi i dalje nisu sigurni kako na te prijetnje odgovoriti. Putem našeg rješenja secure.software pružamo poduzećima olakšanje i sigurnost vezano uz sve verzije softvera koje isporučuju”, rekao je Mario Vuksan, suosnivač i izvršni direktor ReversingLabsa.

Ovo nije jedina nagrada koju je kompanija, koja je putem razvojnog centra u Zagrebu izgradila najveću svjetsku bazu podataka o malveru, ove godine osvojila. Na listi je još njih nekoliko, a koje su osvojili u području jamstva sigurnosti softvera

Komentirajte prvi

New Report

Close