Razgovor za posao u kafiću ili parku, za prelazak ide i bonus od 20.000 kuna

Autor: Lucija Špiljak , 21. veljača 2022. u 06:30
Nikola Mašić, Software Engineering Division Lead / Foto: Vedran Tolić

IT tvrtka Agency04 ima inovativnu kampanju za zapošljavanje.

Agency04, jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj i srednjoj Europi, pokrenula je jedinstvenu kampanju na tržištu rada – u sklopu Hiring Weeka traže senior developere koji će moći odabrati projekt na kojem žele raditi, dobit će ponudu u roku 24 sata i bonus za prelazak od 20.000 kuna neto.

Otvorene pozicije su Senior Frontend Engineer, Senior Backend Engineer, Senior Full Stack Engineer, Senior Android Engineer i Senior DevOps Engineer. Prijave traju do 4. ožujka na web stranici https://toogood.agency04.com/.

Prilikom prijave na toj je stranici moguće uz termine odabrati i lokaciju sastanka. Kako navode iz tvrtke, sa senior developerima moguće je razgovarati u zagrebačkom uredu agencije, ali i u omiljenom restoranu, kafiću ili tijekom šetnje parkom.

Također ističu da agilan pristup samom selekcijskom procesu odražava njihovu poslovnu kulturu, pa tako zainteresirani, uz senior inženjere, division leadove i principale, mogu razgovarati s Mihaelom Sedmakom (CEO), osnivačem Domagojem Mandićem ili Draganom Eldićem (CTO).

Nakon što kandidati odaberu s kime žele na sastanak i kada, a potom pošalju svoje podatke, iz Agency04 im se povratno jave unutar 48 sati s potvrdom termina i lokacije samog intervjua.

Inovativni pristup

Izvršni direktor Mihael Sedmak pretkraj 2021. osvrnuo se na problem pronalaska seniora. Tada je i najavio inovativniji pristup u traženju talenata.

“Glavni izazov koji nam se iskristalizirao kroz 2021. godinu će biti prisutan i u 2022. – potreba za stručnjacima s odgovarajućim tehnološkim znanjem i iskustvom daleko premašuje dostupni broj takvih stručnjaka na tržištu rada. U Agency04 radimo na savladavanju tog izazova otvaranjem novim tržištima rada, internim edukacijama i inovativnim pristupom u privlačenju i zapošljavanju odgovarajućih stručnjaka, te ćemo se tim ključnim mehanizmima nastaviti služiti i u vremenu ispred nas”, rekao je Sedmak.

Agency04 proglašavan je jednom od 50 najbrže rastućih tech kompanija u središnjoj Europi i jednom od 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji. Glavnina njihovih korisnika je u Europskoj uniji i SAD-u. Nakon Zagreba i njemačkog Hessena, tvrtka je lani u listopadu u centru Splita otvorila svoj treći ured, a kontinuirano zapošljavaju nove ljude.

Komentirajte prvi

New Report

Close