Program Vise za inovacije odsad i u Hrvatskoj

Autor: Darko Bičak , 08. travanj 2021. u 22:00
Prijave su do 15. travnja/DINO STANIN/PIXSELL

Prijava u program omogućit će tvrtkama pristup većem fondu resursa, mreži stručnjaka i mentora te bolje iskorištavanje poslovnih mogućnosti.

Globalna kartičarska kuća Visa Inc. objavila je da se Visa Innovation Program, Visina kolaborativna platforma za partnerstvo u regiji jugoistočne Europe, namijenjena fintech startupovima, bankama i iskusnim poduzetnicima, širi na više tržišta, uključujući Hrvatsku kako bi surađivala sa što širim spektrom fintech kompanija.

Prijava u program omogućit će tvrtkama pristup većem fondu resursa, mreži stručnjaka i mentora te bolje iskorištavanje poslovnih mogućnosti.

Prijave startupovima s etabliranim timovima i aktivnim proizvodima ili rješenjima za osnaživanje malih i srednjih poduzeća, otključavanje novih tokova plaćanja, dizajniranje novih načina plaćanja ili izgradnju pametnijih gradova su otvorene do 15. travnja.

Kako pojašnjavaju iz Vise, Innovation Program pruža startupovima u ranoj fazi ubrzani program za testiranje, validaciju, zajedničko stvaranje i pokretanje inovativnih prijedloga proizvoda u suradnji s Visom i njezinom mrežom partnera, što značajno skraćuje razdoblje razvoja do izlaska na tržište.

Program je prvi put pokrenut 2018., a do danas je privukao više od 300 kandidata i zaposlio više od 30 tvrtki u “proof of concept“ fazi i pilot testiranju te u razvoju aktivnosti pristupa tržištu koje se fokusira na pružanje pozitivnog korisničkog iskustva kako na prodajnom mjestu, tako i nakon prodaje.

Komentirajte prvi

New Report

Close