Prijave za FoodTech Startup Competition do 15. kolovoza

Autor: Poslovni dnevnik , 04. svibanj 2022. u 16:13
Traže se startup inovacije posvećene razvoju prehrambene i ugostiteljske industrije/Shutterstock

Inicijativa će biti predstavljena na Weekend Food Festivalu, od 5. do 8. svibnja u Rovinju.

Infobip, Maistra i Pepermint udružili su se u potrazi za perspektivnim startup inovacijama posvećenih razvoju prehrambene i ugostiteljske industrije.

Pokrenuli su FoodTech Startup Competition, natjecanje za startupove osmišljeno kako bi se otkrile nove i kreativne ideje za ovu branšu, a ciljani kandidati su tvrtke usmjerene na proizvodnju, isporuku, prilagodbu zdravstvenim potrebama potrošača, kao i one koje nude nova viđenja i načine upravljanja hotelima, restoranima i kafićima.

“Traži se i inovacije u procesima usmjerenima na klijente, digitalizaciju u kupnji i uživanju te odlaganju hrane korištenjem tehnologije koja promiče učinkovitost i održivost”, precizirano je u službenoj najavi natjecanja za koje će se kandidati moći registrirati do 15. kolovoza putem https://foodtech-startup-competition.vercel.app/.

“FoodTech Startup napravit će i korak prema većoj održivosti pružanjem podrške i edukacijom novih nada startup scene kroz specijaliziranu obuku te mentorstvo stručnjaka i lidera u industriji”, kažu organizatori. Inicijativa će biti predstavljena na Weekend Food Festivalu, od 5. do 8. svibnja u Rovinju, gdje će natjecatelji moći razgovarati sa članovima žirija kojeg čine predstavnici Maistre, Weekend Food Festivala, Infobipa.

Oni će uz pomoć drugi stručnjaka analizirati će prijavljene projekte te odabrati pobjednike koji će biti predstavljeni na Weekend Media Festivalu u rujnu, gdje će se ujedno i proglasiti najbolji.

Pobjednik će imati priliku razviti znanja sudjelovanjem u “Mentoring Bootcampu”, a na raspolaganju imati 20 tisuća eura u protuvrijednosti korištenja Infobipove komunikacijske platforme. 

Komentirajte prvi

New Report

Close