Prijave za Deloitte Technology Fast 50 do 31. kolovoza

Autor: Poslovni dnevnik , 08. lipanj 2022. u 22:00
Na ljestvici Technology Fast 50 2021. najbolji plasman od hrvatskih tvrtki ostvario je softveraš 3ofthem/PD

Izbor najboljih tech imena u Srednjoj Europi, čiji će rezultati biti objavljeni 24. studenoga ove godine.

Brzorastuće tehnološke kompanije koje zbog iznimnog “skoka” poslovanja imaju priliku biti uvrštene na prestižnu Deloitteovu Technology Fast 50 Central Europe 2022. ljestvicu, mogu se prijaviti do 31. kolovoza ove godine prijaviti na natječaj koji je jučer otvoren.

Izbor najboljih tech imena u Srednjoj Europi, čiji će rezultati biti objavljeni 24. studenoga ove godine, uključuje najbržerastuće tvrtke iz Albanije, BiH, C. Gore, Bugarske, Češke Republike, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litve, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije i Srbije.

“Siguran sam da će na listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe, hrvatske tvrtke i dalje biti dobro zastupljene te pokazati kako imamo značajan utjecaj na kontinuirani razvoj tehnologije u regiji”, rekao je Natko Sertić, glavni partner u Deloitteovu Odjelu poreznog i pravnog savjetovanja CE South regije i voditelj Fast 50 programa u Hrvatskoj.

“Ulazak na Fast 50 listu potvrda nam je da smo se odlučili za dobru politiku razvoja tvrtke. Veseli nas da smo prepoznati kao vrlo uspješna tvrtka i da se naš trud isplatio.

U dvije godine, s jedne zaposlene osobe, narasli smo na 10 te i dalje rastemo i zapošljavamo”, istaknuli su Petar Gabud, Robert Drago Šinko i Marko Gabud, vlasnici Three of them, najbolje plasirane hrvatske kompanije u 2021. godini sa sjajnih 1011% rasta.

Komentirajte prvi

New Report

Close