PosLovac preuzelo 50.000 korisnika

Autor: Darko Bičak , 04. rujan 2018. u 22:00
Mobilnu aplikaciju do sada je preuzelo više od 50.000 korisnika/MOJPOSAO

Aplikacija za tržište rada.

Sve više servisa se bazira na mobilnim aplikacijama, a takva je i nova tražilica poslova – PosLovac koju je razvio već etablirani portal za zapošljavanje MojPosao.

Kako ističu autori, njihovu mobilnu aplikaciju do sada je preuzelo više od 50.000 korisnika, dok je putem nje objavljeno više od 16.000 oglasa za gotovo 300 različitih radnih pozicija. Korisnici mogu, kažu, pronaći sve, od honorarnih do poslova s ugovorom na neodređeno. Na portalu kažu da su novi projekt lansirali kako bi tržištu ponudili alternativu za procese zapošljavanja i oglašavanja novih poslova. 

Aplikacija obavještava korisnika o svakom novom objavljenom oglasu s obzirom na područje njegovog interesa i lokaciju.

Korisnik zatim može direktno nazvati poslodavca, poslati mu poruku ili se prijaviti na oglas jednim klikom putem same aplikacije.

"PosLovac štedi vrijeme i poslodavcima koji žele u što kraćem roku pronaći i zaposliti kandidata. Aplikaciju stalno razvijamo temeljem povratnih informacija korisnika i u skladu s modernim svjetskim trendovima, što se tiče brzine i funkcionalnosti. Iako ne isključuje tradicionalnu potragu za poslom, PosLovac je dobar izbor za sve one koji hitno zapošljavaju, kao i za sve koji žele brzo početi raditi", zaključuje Saša Kendjel, Voditelj razvoja aplikacije. 

Komentirajte prvi

New Report

Close